STOOM
Willemsoord 60D
1781 AS
Den Helder
Contact
0223674666
info@restaurantstoom.nl‌
openingstijden
Dagelijks vanaf 09.00 uur
volg ons!
Stoom
jullie gaan trouwen!
Ontdek de mogelijkheden
Gefeliciteerd! ♥

‌Wat moet er allemaal geregeld worden? Waar moet ik aan denken? Hoe maak ik een tijdspad? Geen zorgen! Wij hebben al vele bruiloften mogen organiseren en kunnen jullie hier in begeleiden. 

‌Bij ons is alles mogelijk van trouwceremonie, proosten, taartmoment, receptie, lunch, diner tot een compleet feest! Wij hebben diverse zalen binnen Stoom en De Kampanje zodat er voor elk grootte en type gezelschap iets passends is. Maak vrijblijvend een afspraak en kom kijken!

‌Onze trouwlocatie valt onder de gemeente Den Helder en wij zijn door hen erkend. Kijk hier voor meer informatie op de site van de gemeente.

Reviews

"Een top bruiloft van gemaakt"

Rick en Mireille
Wat hebben wij genoten gisteren, zo veel is vannacht nog gepasseerd in ons hoofd. Maar wat vooral bovenaan staat is de wil en de flexibiliteit van alle mensen om ons heen om er een top bruiloft voor ons van te maken.
We willen jullie als trouwlocatie nogmaals bedanken voor de mogelijkheid om op zo'n korte termijn onze bruiloft bij jullie te vieren. Het was top!!!!  We gaan aanstaand weekend genieten van jullie takeaway diner!

"Sfeervolle setting"

Peter en Elma
Nogmaals hartelijk bedankt voor het verzorgen van onze trouwceremonie. Iedereen vond de setting ontzettend sfeervol en de locatie was perfect! We hopen einde van dit jaar, na de corona, terug te komen om ons feest bij jullie te vieren!

"Precies zoals we voor ogen hadden"

Swaresh en Tessa
Wij hebben erg genoten gisteren. Een heerlijk ontspannen dag gehad. Heel erg bedankt dat wij het bij jullie mochten doen. Het was precies zoals wij het voor ogen hadden.