Elke vrijdag, zaterdag en zondag een Takeaway menu! Een diner Stoom-style in uw eigen thuis-restaurant, culinair genieten!
We bieden vaste en maandelijks wisselende gerechten aan. Ook voor kinderen hebebn we drie smakelijke gerechten! De hoofdgerechten worden door het keukenteam van Stoom voorbereid zodat u deze thuis alleen nog hoeft op te warmen. Alle voorgerechten, maaltijdsalades en desserts worden kant-en-klaar geleverd. Net zo makkelijk!
Maak uw maaltijd compleet met een passende fles wijn voor € 10,00!
Kijk
hier voor het Valentijnsdiner welke te bestellen is op 13 en 14 februari.
U bestelt uw gerechten via email (dagelijks) of telefonisch op vrijdag, zaterdag en zondag van 14.30 tot 19.00 uur via nummer 0223-674666 of
info@restaurantstoom.nl. U kunt uw bestelling ophalen tussen 16.30 en 19.30 uur, exacte tijdstip van ophalen graag doorgeven bij de bestelling.
Om snel en contactloos te handelen rekenen wij graag per pin af.
Bekijk
hier de Takeaway folder of lees hieronder het menu voor deze maand.
Keuzemogelijkheden takeaway:
VoorafStoer brood met kruidenboter en aioli (v) € 5,50
Broodplankje de luxe € 10,50
Met wat lekkers van slagerij Duijzer, tonijnsalade, diverse kazen en heerlijke smeersels.
Maaltijdsalades Salade van de zee € 10,75
Frisse salade met zalm, tonijn, gamba’s, kappertjes, rode ui, tomaat en limoenmayonaise Salade carpaccio € 10,50
Frisse salade met pijnboompitten, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaten en pesto Salade geitenkaas (v) € 10,50
Frisse salade met gegrilde peer, vijgen, granaatappel, hazelnoot, appel en mango Soepen Vissoep met Hollandse garnalen € 5,75
Tomatensoep met crème fraîche en groene kruiden (v) € 4,75
DessertsZoete lekkernijen € 4,75
Kaasplankje € 7,25
Dit is de inhoud van uw kaasplankje van Zuivelboerderij Tesselaar:
• Fenegriek
• Walnoot
• Hooi gerijpte kaas
• Oude geitenkaas
• Blauwe aderkaas
Kindergerechten € 6,75Spaghetti met balletjes en rauwkostsalade
Kipsaté met pindasaus, rauwkost en Roseval aardappeltjes
Gevuld broodje met kip, ananas en kerriesaus
Keuze maandmenu februari. De gerechten zijn los en als III-gangenmaandmenu a € 27,75 p.p.te bestellen.Voorgerecht Licht gerookte herten carpaccio € 8,50
Met frambozen vinaigrette, asperge tips en krokante truffelaardappelMosselen uit de oven € 8,50
Met peterselie, room en dipbroodMacaron gevuld met geitenkaascrème (v) € 8,50
Met honing, mosterd, aardbeiencrunch, rucola en walnootolieHoofdgerecht Zalmfilet met kruidenkorst € 15,50
Met een saus van limoen en een stamppotje van rucolaGebakken varkenshaas € 15,50
Met spek en gevuld met paddenstoel duxelles en grove mosterdLasagne van wilde paddenstoelen (v) € 15,50
Met pittige tomatensaus en mozzarellaBij onze hoofdgerechten krijgt u groentegarnituur en aardappelgarnituur.DessertTiramisu van flensjes € 7,50
Met notenijs, koffie mascarpone en sinaasappel-karamelsausSpeciale prijs III-gangen maandmenu voor € 27,75 per persoon. De gerechten zijn ook los te bestellen.